פיצה דקה מקמח מלא
מרכיבים:
כוס ורבע קמח קמח מלא
כוס ורבע קמח שיפון
2 כפות שמן זית
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים
1 כפית מלח
הוראות הכנה:
שמים בקערה את הקמח, השמן , השמרים ואת כוס המים הפושרים
מערבבים ומוסיפים את כפית המלח
מכסים עם מגבת להתפחה כ-40 ד'ק
לאחר 40 ד'ק לרדד את לפיצה דקה
מוסיפים רוטב עגבניות (מומלץ ביתי- ללא תוספות מיותרות) , גבינה צהובה 9% , גבינה בולגרית , זיתים , תירס
ושאר תוספות אהובות
לאפות בתנור 180-200 מעלות כ- 30 ד'ק.
לאחר 30 ד'ק מומלץ להוריד את התבנית לתחתית התנור ל-5 ד'ק נוספות
* מומלץ כמובן לשלב ירקות חתוכים בזמן ההגשה