קראמבל תפוחים טבעוני

קראמבל תפוחים טבעוני

​מרכיבים:
 (2 מנות)
2 תפוחי סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
מעט קינמון 
100 גרם קמח שיפון ( קמח מלא אחר או קמח ללא גלוטן)
12.5 גרם שמן קוקוס
25 מ"ל שמן קנולה
כף 'כמו סוכר' (לאוהבי המתוק ניתן להוסיף עד כף נוספת)
15 גרם אגוזי מלך שבורים
15 גרם אגוזי פקאן שבורים

הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל- 160 מעלות .
מסדרים את התפוחים בתחתית כלים קטנים המתאימים לאפיה, מעל מפזרים מעט 'כמו סוכר' וקינמון
מערבבים יחד את הקמח עם השמנים ותחליף הסוכר עד כדי פירורים גדולים וקטנים.
מפזרים בצורה אחידה וגסה מעל התפוחים
אופים בתנור במשך 30-40 דקות עד להזהבה
* ניתן להגיש עם גלידה טבעונית
Share by: