מאפינס שוקולד

​מאפינס שוקולד

מרכיבים:
200 גרם קמח חיטה מלאה
100 גרם אגוזי מלך ( ניתן להוסיף שקדים מולבנים)
100 גרם שוקולד מריר איכותי
רבע כוס שמן קנולה
3 ביצים
חצי אבקת אפייה
2 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
4-5 טיפות סטיביה
1/3 כוס חלב סויה/חלב שקדים/ חלב אורז
תבנית מאפינס

הוראות הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות
לפורר את השוקולד והאגוזים במעבד מזון
או לשים בתוך שקית ולשבור בעזרת מערוך
שמים בקערה את כל החומרים
מערבבים ומעבירים לתבנית המאפינס
 מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהקיסם יוצא יבש
מצננים מעט לפני ההגשה
Share by: