עוגת גבינה ללא תוספת סוכר

עוגת גבינה ללא תוספת סוכר

מרכיבים:
חבילת פתי בר מקמח מלא (250 גרם)
כוס מים קרים
כף נס קפה
3 כפות "כמו סוכר"
קצת יותר מחצי חבילת אינסטנט פודינג
500 גרם גבינה לבנה 
2 כוסות חד פעמי של חלב

הוראות הכנה:
מערבבים את המים עם הנס קפה ומרטיבים את הביסקווטים .
מסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת 
מערבבים בקערה את האינסטנט פודינג עם תחליף הסוכר והחלב עד שמגיע למרקם קרם. 
מניחים ל- 5 דקות 
מוסיפים את הגבינה הלבה ומערבבים
יוצקים שכבה מעל הביסקווטים ולאחר מכן מניחים שוב מעל ביסקוויטים ומעל שוב יוצקים שכבה של קרם. 
Share by: